fbpx
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees onze Privacy Policy

 

 

N wereld

Autorijden was nooit saai. En met N zal dat nooit zo zijn. Welkom in de krachtige wereld van de N. Verleg je grenzen en ontdek hoeveel plezier je achter het stuur kunt beleven. N is ontwikkeld om spannende rijervaring te leveren in combinatie met dagelijkse rijeigenschappen van sportwagens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zien is geloven

De opwindende prestaties van het gloednieuwe N gamma zijn te danken aan een
specifieke 2.0 turbomotor. Ontdek hieronder meer over de prestaties

Performance 

Motor

De nieuwe 2,0-liter turbomotor met vier cilinders en directe injectie reageert bijzonder alert en heeft een hoog koppel, dat dankzij een overboostfunctie tijdelijk nog met 8% verhoogd kan worden. De i30 N wordt aangedreven op de voorwielen en heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak met versterkte tandwielen, synchronisatieringen van koolstofvezel, en een krachtige koppeling. Die verder verbeterde interne onderdelen zijn gebouwd om het hogere motorvermogen van de krachtige N aan te kunnen. Korte schakelwegen helpen om snel te schakelen, zodat u altijd in het juiste gevoel blijft.

Onze visie

Mensen zullen omkijken… en niet alleen door hun schitterend sound, de agressieve designelementen en het strakke koetswerk. met deze wagens bent u een echte blikvanger op de baan.

Aerodynamisch sportief…

 

De aerodynamische achterspoiler met driehoekig remlicht, de gespierde achterbumper en de dubbele sportuitlaat: alles ademt sterke prestaties.

Ontdek ze hier…

Contacteer ons...

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze modellen of wenst u een testrit? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Call Now Button